På din skola kan jag hålla workshop, utbildning och föreläsning med skolledare, lärare och elever på högstadiet och gymnasiet. Hör av dig så berättar jag mer!

”Stort tack för workshop och föreläsning. Du är suverän! Vi är alla nöjda och ger dig 10 av 10 möjliga poäng.”

Camilla Johansson, Internationella Engelska skolan

NÅGRA AV MINA SkolKUNDER

I Retorikbloggen finns en mängd inlägg taggade med “Retorik i skolan” och “Retorik i klassrummet”. Ta del av analyser och retorikövningar till din retorikundervisning.

Läs och lämna gärna en kommentar!

“Du förstår väl att det här aldrig hänt om du inte varit här? Och mailet från läraren… Älskar att det jag gjort nått hela vägen till eleverna!”

Nyfiken på min reflektion efter ett speciellt skoluppdrag? Läs Därför har jag älskat att vara retorikkonsult 2015.

”Du har verkligen bevisat mig fel! Jag gick in i retorikkursen med tanken att jag inte kunde lära mig tala bättre.

Jag undrade hur det skulle kunna gå till och hur du skulle kunna få mig att känna mig säkrare och tryggare på scen och tänkte att det var omöjligt.

Du har gett mig de exakta verktygen jag har behövt för att utvecklas. Jag vet mer, kan mer och tror mer på mig själv som talare. Det har verkligen varit ett nöje att få gå din kurs. Tack för allt!

Gymnasieelev

“Nu är jag bättre på att ta det lugnt, känner mig inte lika stressad längre, kan stå stilla/prata långsamt/ta pauser utan att känna panik. Jag är bättre på att hålla ögonkontakt, inte bara med publik, men med folk i allmänhet. Känner att jag kan, stå, gå och röra mig mer självsäkert och har tips på vad jag kan göra innan jag ska framföra något.”

Gymnasieelev

RETORIKÖVNINGAR FÖR KLASSRUMMET

I e-boken Fysisk retorik i klassrummet hittar du 10 kapitel med annorlunda retorikövningar som börjar i kroppen. Syftet med boken är att eleverna ska bli mer bekväma i talsituationen på ett roligt, överraskande och minnesvärt sätt. Den riktar sig främst till dig som är lärare på gymnasiet.

RETORIK PÅ DIN SKOLA? PRATA MED MIG!

Stäng meny