REtorikträning med fokus på dig

Vi fokuserar på de områden som du själv upplevt att du behöver träna på och utveckla. Inte sällan dyker det upp fler områden att jobba med och använda sig av – både styrkor och svagheter. Här är några exempel på vad vi kan fokusera på:

  • Smart förberedelse som går snabbt men blir genomtänkt.

  • Att hitta glädjen, glöden och engagemanget även i ämnen som du inte

    brinner för.

  • Att tänka igenom argument och förbereda sig på motargument.

  • Träna på att öva in utantill och att våga skippa manus.

  • Agera självsäker och känna sig tryggare på scen.

  • Skapa engagemang och bli ihågkommen av sina lyssnare.

  • Bli medveten om röst och kroppsspråket och använda det mer strategiskt.

”Jag har hittat en trygghet och avslappning i kroppen och fått många övningar att arbeta med. Det kändes roligt och lärorikt. Retorikträningen var mitt bästa beslut för 2017.”

Jessica Areborn, Säljchef Add Gender

”Jag känner mig mer självsäker då jag skall tala inför publik och har kunnat hantera nervositeten då den kommit genom bl.a. andningen. Jag kommer absolut rekommendera dig till andra som behöver retorikträning.”

Chef inom Western Union

Praktiskt upplägg för retorikträningen

Rekommenderat antal timmar: 5-10 timmar.
Plats: Online via t.ex Zoom eller fysiska träffar.
Rekommenderat upplägg: IRL är det bra att köra tvåtimmarspass. Online brukar en timme per gång vara optimalt. Du kan retorikträna mer intensivt under en kortare period, t.ex. 1 gång/veckan, eller sprida ut det och köra ca 1 gång i månaden.

Första tillfället kommer du själv få formulera mål för retorikträningen. Dessa följer vi sedan upp regelbundet. Ibland förändras även målen längs vägens gång för att retorikträningen kan ge utveckling som tar oväntade svängar.

Vid varje tillfälle kommer du få hålla delar av presentationer för mig. Du får konkret feedback från mig och chans att testa saker igen och igen. Vi gör övningar, oftast utifrån material som du har för att förankra det i din verklighet. Ibland ägnar vi större delen av ett pass till att prata igenom ett specifikt manus eller presentation.

Fyll i ditt intresse så hör jag av mig!

“Klara har gett mig styrkor i röst och retorik som ger mig ett lugn professionellt och glädje på ett personligt plan – riktigt nöjd!”

 Daniel Svärd, Senior Business Performance Director, King

Stäng meny