Vill du hålla bästa bröllopstalet? Ta lite hjälp!

Vill du hålla bästa bröllopstalet? Ta lite hjälp!

Våren och sommaren är tid för stora högtider, bröllop, viktiga födelsedagsfester och släktträffar. Ska du hålla tal men tycker det känns svårt eller bara vill att det ska bli riktigt, riktigt bra? Jag hjälper gärna till.

Jag brukar säga att jag sommarjobbar som talskrivare. Att under några minuter i telefon lyssna in någons röst och språk och sedan skriva något personligt så den känner sig hemma i talet, det är sånt som får retorikern i mig att jubla.

Jag har hjälpt föräldrar, syskon och vänner till brudparet att få ett personligt och ärligt tal med den ton av skratt och snyft som de önskat. En mamma vars dotter gifte sig bad om att få talet i efterhand så hon skulle kunna rama in det och spara. Hur jag fick veta det? För att hon tog hjälp av mig även när sonen skulle gifta sig en tid senare.

Så, sitt inte och våndas över kommande festtal, ta lite hjälp istället! Jag hjälper dig från tomt papper eller nerkladdad idé till färdigt tal. Skriv till klara@klarabesked.se eller ring mig på 072 206 50 97 så fixar vi det. Vad det kostar? 3500 kr ink moms.

Har du redan orden klara med vill ha hjälp med framförandet? Boka ett pass med retorikträning som vi kan köra online för att göra ditt tal till succé.

Detta inlägg har en kommentar

  1. Jag vill hålla ett kort tal tsm med min yngsta dotter till min äldsta dotter som skd gifta sig i maj. Har stödord och vet vad jag vill ha fram men får inte ihop det.

Lämna ett svar

Stäng meny