En fotbollsfantast får Stora Retorikpriset?!
Bild från prisutdelningen 2019 då Henrik Schyffert tog emot Stora Retorikpriset.

En fotbollsfantast får Stora Retorikpriset?!

Du är välkommen att kolla in när världar möts och nya perspektiv öppnas. När Erik Niva får Stora Retorikpriset för sitt sätt att berätta om världen med hjälp av fotbollen så att även en sån som jag blir fängslad. När Anna Rosling Rönnlund presenterar enormt spännande sätt att dela upp världen på som ger helt andra perspektiv på en besticklåda i Vietnam. Och när jag ger dig retoriktips för hur du kan förstå ett perspektiv som tycks dig helt galet.

När kan du få ta del av allt det här?

Jo på prisutdelningen för Stora Retorikpriset 2021 den 15 april. Vi kör ett digitalt event och sänder från Handelskammaren i Stockholm kl 17.30-19.00 och du får vara med, det kostar ingenting. Bara anmäl dig i Facebookeventet här: https://fb.me/e/2aC3TT6XX så får du all info och länk till sändningen när det blir dags. Om du inte har facebook så maila mig på klara(a)klarabesked.se istället.

Visst kommer du?

Lämna ett svar

Stäng meny