Retorikträna dig in i hösten

Det här inlägget har uppdaterats med ett aktuellt erbjudande för hösten 2017. 

Under sommaren, när jag haft en tid av semesterlugn brukar jag alltid få kreativitet nog att fundera på vad jag vill ta tag i till hösten. Något nytt jag vill lära mig, något gammalt projekt jag ska återuppta, utvecklingar av podcasten jag gör eller andra idéer för företaget, böcker jag vill skriva och så vidare. 

Om det är samma sak för dig och du funderar på att ta nästa steg som föreläsare, chef eller ledare så fundera på om det inte vore dags att investera i personlig retorikträning.

Att få all tid med en retorikcoach som bara fokuserar på dig, dina styrkor och svagheter och dina mål. Att utvecklas som talare innebär ofta, förutom att bli grym på talarscenen, att självförtroendet stärks och att du upptäcker nya sidor i dig själv som du har nytta av i långt fler sammanhang än i rollen som föreläsare, chef eller ledare. 

Just nu retoriktränar du med 20% rabatt
Du som är – eller väljer att bli – prenumerant på mina nyhetsbrev får just nu 20% rabatt på upp till tre träningspass. Det gäller hela augusti. Prenumerant blir du genom att fylla i din e-postadress här och då får du också rabatten när du bokar retorikträning hos mig på klara@klarabesked.se. 

Hör av dig! Det finns ett begränsat antal pass att boka så se till att få din retorikträning med 20% rabatt nu. 

Vad har du tänkt göra för nytt i höst? 

Lämna ett svar

Stäng meny