Företagare och förälder – Inbjudan till workshop

Den 18 oktober deltar jag i en workshop på temat förälder och företagare. Jag är en av talarna och kommer presentera min kommande bok Bebis och Business.

Det blir en interaktiv erfa- workshop där vi delar upplevelser, trendspanar, identifierar hinder, ser möjligheter och lyssnar på inspiratörer. Hur gör vi det möjligt att driva lönsamma bolag och samtidigt vara närvarande föräldrar? 

Angeli Sjöström Hederberg som skrivit Företagare och Förälder och själv är samhällsentreprenör har tagit initiativ till den här workshopen. Jag tycker det ska bli så kul att vara där och få mötas i samtal och dela erfarenhet. Kom, om du är eller ska bli företagare och förälder! 

Här kan du läsa all info om talarna och workshopen (pdf).

 

Lämna ett svar

Stäng meny