Bebis och Business är min bok som ska släppas i mars 2020. 

“Kära företagare som har, vill ha eller ska få bebis, den här boken är till dig”. Så börjar boken. Sen följer berättelser med fakta och känslor från drygt 30 företagare som drivit företag med bebis. Boken är strösslad med tips och varningar, roliga anekdoter och små och stora katastrofer. Boken är färdig och just nu pågår min insamling på Kickstarter för att få hjälp med utgivningen.

 

Vill du vara med och ta boken från min laptop ut till läsaren? 

Få ett smakprov av boken!

Fyll i din e-postadress så får du en ljudfil med ett kapitel från boken inläst av mig. Dessutom mailar jag dig om vad som händer i bokprojektet så du är först med att veta när boken släpps.

”Helhetsintrycket är ruskigt bra! De insprängda kalenderkollarna, katastroferna osv är sån´t som piggar upp och dina reflektioner fördjupar den bredd som intervjuerna ger. Intervjuerna känns ärliga och raka. Till någon som funderar kring företagande och föräldraskap känns den som en bibel.”

Simon Tullstedt, testläsare

”Efter sidan 27 kände jag mig så peppad på att skaffa barn och driva företag. Haha! Detta höll genom hela boken. Skrattade rätt ut åt meningen där du jämförde företagare och Försäkringskassan med fackla och bensinmack. Så himla kul! Förmodligen kommer jag behöva köpa boken till alla blivande föräldrar i min närhet. Jag gillar den skarpt!”

Caroline Solberg, testläsare

Tack för att du stöttar Bebis och Business!

Stäng meny