Ska du hålla Bröllopstal eller festtal snart? ta lite hjälp!

Våren och sommaren är tid för stora högtider, bröllop, viktiga födelsedagsfester och släktträffar. Ska du hålla tal men tycker det känns svårt eller bara vill att det ska bli riktigt, riktigt bra? Jag hjälper gärna till. 

Det är inte talskrivande en retorikkonsult i Sverige jobbar med till största delen men jag tycker det är väldigt roliga uppdrag när jag får dem. Att på en kvarts telefonsamtal lyssna in någons röst och språk och sedan skriva något personligt så den känner sig hemma i talet, det är sånt som får retorikern i mig att jubla. 

Sluta talstressa, ta hjälp av mig! 
Så, sitt inte och våndas över kommande festtal, ta lite hjälp istället! Jag hjälper dig från tomt papper eller nerkladdad idé till färdigt tal. Skriv till klara@klarabesked.se eller ring mig på 072 206 50 97 så fixar vi talet och du får veta pris utifrån hur långt ditt tal ska vara.

Har du redan orden klara med vill ha hjälp med framförandet? Boka ett pass med retorikträning via Skype för att göra ditt tal till succé. 

Lämna ett svar

Stäng meny