Bajshumor i Retorikbloggen

Jag har en fyråring i bajsfasen. Det är ändå fredag. Jag blev nostalgisk och tänkte att det här kunde underhålla fler. 

Tre skäl till varför det här inlägget får finnas. 

När jag var tonåring roade vi oss ibland (oftast sådär sjukt sent på natten när man bara hänger kvar och försöker fortsätt ha roligt) med bajsleken. Man droppade filmtitlar men bytte ut ett ord mot bajs. Bajsa med vargar är en riktig klassiker. 

Ikväll, med inspiration från min son tänkte jag att det ju kommit en massa nya filmer och serier sedan dess. Undra vad jag kan hitta på av dem…? Här är min lista: 

1. Bajs of Wall street.
2. Bajs i jeans.
3. How I met Your Bajs.
4. House of Bajs. 
5. Bajs is the new black. 
6. The Danish Bajs. 
7. Hundraåringen som klev ut genom bajset och försvann. 
8. Bajset den 13:e. 

Vad blir ditt bidrag till listan? Hit me! Och om du inte uppskattar min humor så ber jag om ursäkt för detta tilltag och ber dig istället läsa något mer seriöst inlägg, som det här om att INTE föreställa sig publiken naken. Vill du längre bort från underbältettemat kan jag rekommendera det helt rumsrena inlägget med en checklista för dina förberedelser. 

Trevlig helg!

Lämna ett svar

Stäng meny