Öppna kurser: Röst och Retorik i Örebro och Stockholm

I sommar erbjuder jag och sångpedagog Anna Wiborg tre öppna kurser med Gör Din Röst Hörd för dig som enskild företagare eller privatperson. Skaffa ett försprång i din karriär inför hösten med en utbildning i röst och retorik.

Det här är Gör Din Röst Hörd
Om din retorik är vassast i lådan men rösten inte bär på grund av överansträngning. Eller om din röst flödar fritt men orden inte kommunicerar det du vill. Vad gör du då? Gör Din Röst Hörd är en praktisk utbildning i röst och retorik. Upplevelser och nya erfarenheter; så jobbar vi för att kunskapen ska landa i dig och stannar kvar. Individuell träning för alla deltagare får stort utrymme. Träningen utgår från varje deltagares styrkor och utvecklingspotential. Röstvården fokuserar på den som talar – att hitta sina fyra röstlägen och använda kroppen för att inte skada sin röst. Men röstvården kan inte kommunicera ett budskap. Retoriken fokuserar på budskapet – hur kropp och röst påverkar ditt budskap och hur du engagerar dina lyssnare. Men retoriken kan inte utveckla en röst. Med Gör Din Röst Hörd får du båda bitarna i en enastående kombination.

Sommarens öppna kurser

Lördag 29 juni 12-16 på Studio19Sthlm. (Hitta dit.)
Onsdag 10 juli 10-15 på Studio19Sthlm. (Hitta dit.)
Torsdag 15 augusti 16-20 i Örebro (plats ej klart ännu).

Praktisk info
Anmäl dig senast två veckor innan kursdag genom att maila info.gdrh@gmail.com.
Pris: 1500 kr för privatperson (ink. moms) och 2500 kr för företag (ex. moms). Du får en faktura som betalas senast två veckor före kursdag.
Återbud som lämnas när senaste anmälningsdatum passerat kan inte återbetalas.

Frågor?
Fråga genom att kommentera detta inlägg eller maila oss på info.gdrh@gmail.com. Ta chansen att få en röst som orkar mer och som snackar bättre!

PS. Du glömmer väl inte dela detta inlägg med dina vänner? Tack.

Lämna ett svar

Stäng meny