Nytt uppdrag: presstext för ny artist

För en vecka sedan släpptes singeln Life Will Kill You av iida. Någon sa visst att den hade potential att bli årets sommarhit. Till sin presentationstext tog hon hjälp av mig som retorikkonsult.

iida ville ha min hjälp med sin presentationstext som ska spridas till press och media. iida hade ett enkelt utkast och berättade för mig vem hon är som artist, hur hennes musik låter och vad hon har för bakgrund och ambitioner och utifrån det tog jag texten vidare. Så här säger iida om min insats:

Det var så skönt att lämna min biografi-text till Klara! Det är alltid svårt att skriva om mig själv tycker jag och då var det guld värt att få ”kladda” ner massa text som Klara sen fick ihop till en jättebra helhet som passade i sitt sammanhang och som lyfte fram det som är väsentligt och intressant just för mina lyssnare. Både jag och skivbolaget är mycket nöjda!

Kolla in iida på webben (där du också kan läsa presentationstexten).

Vill du också ha hjälp att skriva en schysst text? Jag hjälper gärna till, hör av dig.

Kommentera

Stäng meny