En retorikutbildning för dina medarbetare som är vana att prata inför grupp men som vill bli bättre på att vara mer inspirerande och skickliga med sina hjälpmedel när de presenterar.

Utbildningen är upplagd som en heldag och innehåller följande tre delar:

  1. Smarta förberedelser
  2. Gör bildspelet till din medspelare
  3. Kreativa presentationer man minns


Del 1 – Smarta förberedelser
Deltagarna får en grundkurs i retorikens smarta förberedelseverktyg. Vi går igenom alla steg från att förstå sina lyssnare, se till att svara på rätt frågor, bästa dispositionen och att öva smart.

Del 2 – Gör bildspelet till din medspelare
Deltagarna får lära sig om de vanligaste fällorna med bildspel och de får massor av tips för att hantera sina hjälpmedel på ett sätt som lyfter presentationen. Vi lägger särskilt fokus på att presentera siffror och statistik på ett tydligt och samtidigt inspirerande sätt.

Del 3 – Kreativa presentationer man minns
Dags att utmana de invanda mönstren och få se fler alternativ och nya sätt att hålla presentationer på. Deltagarna får lära sig en mall för att involvera lyssnarnas alla sinnen som gör presentationerna mer levande och minnesvärda. De får också många tips på hur de kan utveckla sina standardpresentationer till något nytt och inspirerande.

Praktist upplägg
Tid
: heldag
Uppföljning: en timme på plats eller via Skype
Boka på klara@klarabesked.se eller ring mig på 072 206 50 97

”Tack för dagen med retorikutbildning. Du och innehållet var bra! Trevligt och väldigt nyttigt. Jag rekommenderar dig starkt!”

Mia Bylander, Kommunikationsstrateg Svenska kyrkan

RETORIK? PRATA MED MIG!

Stäng meny